Consument uitnodigen om samen met jou te werken aan het tuinontwerp?

31 januari 2015 | Categorie: Tuinontwerp , Offerteaanvraag

klik hier Als hovenier heb je vaste en trouwe klanten, toch? Je zit aan een kop koffie bij een klant voor de winterbeurt, leuk gesprek over het weer, maar ook over de tuin..........

Van een kop koffie, winterbeurt naar Tuinaanleg

Tijdens die kop koffie komt het onderwerp als vanzelf op (toekomstige) tuinwensen, de voor- en nadelen van de tuin zoals hij nu is, of hoe fijn zou het zijn om in die hoek een tuinbankje te hebben want daar kan je nog eens genieten van de zon die ondergaat. Hoe cool zou het zijn als je daar meteen op kan inhaken door direct live een tuinschets te maken? Het tuinontwerp vervolgens in 3D te visualiseren, aanpassen op basis van (on)mogelijkheden. En wensen, direct in kaart brengen door verder te klikken naar producteigenschappen. Gebruik makend van Tekenjetuin® op je website, kom je samen met de klant al schetsend van een winterbeurt tot tuinaanleg.

Projecten aanmaken en je klant uitnodigen om verder te tekenen!

Een tuinontwerp maken doe je om te kunnen visualiseren wat je wilt veranderen in de tuin. Het dient vaak als praatstuk bij een offerte, is de onderbouwing van een opdrachtbevestiging, om vervolgens te gebruiken als richtlijn, maatvoeringstekening tijdens de tuinaanleg. Regelmatig worden er twee opties uitgewerkt om wat verschillende mogelijkheden te kunnen bespreken. Maar vooral ook om te achterhalen wat de klant mooi vindt, waar wordt hij, zij blij van? Een belangrijke vraag? Die als je die weet te vertalen in je tuinontwerp leidt tot een opdracht, tuinklus.

In je beheerpaneel van Tekenjetuin® kan je een klant/project aanmaken. Je maakt vervolgens een schets, tuinontwerp, als je tevreden bent over dit ontwerp kan je met 1 druk op de knop je klant uitnodigen om mee te werken in en aan het tuinontwerp. Je klant wordt per email uitgenodigd om mee te werken aan zijn/haar eigen tuinontwerp. Het gemaakte voorstel van jou als hovenier blijft daarbij intact, de wijzigingen worden apart bewaard. Op deze manier kan je ook heel gemakkelijk prijzen in relatie tot hoeveelheden vergelijken en inzichtelijk maken.

Tekentool Tekenjetuin® als service op je eigen website?

Tuinontwerp mogelijk maken voor je vaste en potentiele klant is met Tekenjetuin® mogelijk. De tekentool draait als je eigen persoonlijke Tekenjetuin®, je biedt de consument op die manier een gratis service. Hij, zij kan zelf alvast een schets maken van zijn/haar tuin. Tevreden over het tuinontwerp, dan kan de tuin worden afgedrukt met hoeveelheden, stuklijst en eventuele tuintips. De tekening wordt bewaard, waardoor je klant op een later tijdstip verder kan werken aan zijn haar tuinschets. Er is de mogelijkheid om online een offerteaanvraag te versturen, gekoppeld aan het gemaakte tuinontwerp, deze aanvraag komt dan bij jou in je mailbox. De gemaakte tekening is eenvoudig te bewerken, hoeveelheden kunnen worden gedownload, bestaande situatie is met de bijgeleverde foto's ook duidelijk. Kortom een goede basis voor het eerste kennismakingsgesprek, je hebt al een indruk vooraf, bij de klant aan tafel kan je het direct over de inhoud hebben. Geen wazige wensen, maar een duidelijk gesprek, misschien zelfs direct met de klant aanpassingen doen. En de tuin tonen via het hovenieraccount in 3D, over meerwaarde gesproken.

Tuinoffertes maken met Tekenjetuin® als meerwaarde en klantenbinding toepassen? Neem contact met ons op service@tekenjetuin,nl of klik hier voor de mogelijkheden. 

 

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');