Nieuwe partners op Tekenjetuin

11 oktober 2012 | Categorie: Tuinontwerp , garDsign®-nieuws , Functionaliteiten

In de afgelopen maanden heeft tekenjetuin® vier nieuwe partners verwelkomt. Hovenierbedrijf Barten Buiteninrichting is de eerste aangesloten hovenier op tekenjetuin®. Ook zijn we een samenwerking aangegaan met twee tuinleveranciers van de Garde Tuinmeubelen en Schijf Restoric en een leverancier van bouwgrondstoffen Paro BV.    

Eerste hovenier op tekenjetuin®!

Barten Buiteninrichting is de eerst hovenier die wij bij tekenjetuin® hebben kunnen verwelkomen. Barten Buiteninrichting is op tekenjetuin® via de tuinvakmannen-paginate vinden en via de voor Barten Buiteninrichting geplaatste tekentool die via hun eigen website www.bartenbuitinrichting.nl bereikbaar is.

 

Tuinleveranciers en afvalverwerkers op Tekenjetuin®   

 

De eerste tuinleveranciers met wie tekenjetuin® een samenwerking is aangegaan zijn van de Garde Tuinmeubelen en Schijf Restoric. Beide zijn leveranciers van tuinmeubelen waarin Schijf Restoric voornamelijk is gespecialiseerd in het verwerken van gebruikt-, eiken- en steiger-hout tot tuinmeubelen, de materialen die worden gebruikt voor de productie van tuinmeubelen komen vrij uit het slopen van oude panden. 

Van der Garde Tuinmeubelen is totaalleverancier voor tuinmeubelen zoals terrasverwarming, buitenkeukens, picknicksets en zonwering. Als leverancier van bijna alle toonaangevende merken kunnen tekenjetuin® bezoekers bij van der Garde tuinmeubelen hun hart ophalen. 

Ook Paro B.V. een leverancier voor bouwgrondstoffen zoals zand, grond, grind en leverancier van afvalcontainers. Naar eigen zeggen van Paro B.V. zijn ze in het tekenjetuin® concept gestapt om bij de tuin-klusser bekend te worden als aanbieder van afvalcontainers. ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');