Maatvoeringsplan (geselecteerd) op schaal toegevoegd

Extra toevoeging op de laatste aanpassingen met betrekking tot het afdrukken op schaal en het maatvoeringsplan. Maatlabels kunnen in de 'technische modus' worden geselecteerd en uitgelicht deze extra functionaliteit is bechikbaar vanaf het Xtra-account!

Selecteer in de 'technische modus' de knop 'Maatlabels uitlichten' en klik in de tekening op de oppervlakken waarvan je de maatvoering wil weergeven op de afdruk. Deze selectie kan vervolgens gemakkelijk gedetailleerd (en op schaal) worden geprint onder de knop 'printen'. Klik bij het printen op 'Toon technische tekening' bepaal wat je wel niet getoond wilt hebben in de print en stel de schaal in. Je kan dus op deze manier een werktekening op schaal samenstellen door eenvoudig en snel te selecteren wat wel/niet moet worden weergegeven.

Bekijk de korte uitlegvideo hieronder!

Daarnaast is het nu mogelijk om tekst toe te voegen zonder een witte (kader)rand eromheen, dit tekstlabel is toegevoegd in de legenda als 'transparant tekstlabel'.

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');