Calculatie tool gekoppeld aan tuinontwerp

2 december 2016 | Categorie: Tuinontwerp , Functionaliteiten

De helft van onze professionele gebruikers hoveniers ziet graag gekoppeld aan het tuinontwerp een calculatietool als extra module. Dit blijkt uit de terugkoppeling van de #DTV-vragenlijst, we geven hier graag invulling aan met de garDsign-calculator. Benieuwd hoe dit werkt, bekijk dan hier de korte uitlegfilm.

Gekoppeld aan de tekentool kunnen producten worden bekeken, vergeleken, uitgezocht en ook toegevoegd aan stukslijst en moodboard. Maar... het werk moet ook uitgevoerd worden en de getekende stukslijst met hoeveelheden kan heel uitgebreid zijn. En... aan het maken van een offerte, calculatie willen we graag minimaal tijd besteden, begrijpelijk dus dat er gevraagd wordt om een calculatietool. 

Er kan direct vanuit het tuinontwerp doorgeklikt worden naar de garDsign-calculator zie in onderstaand voorbeeld vanuit de 'modus Technisch' klik op '€ Calculator'.

Vanuit de tekentool of technische tekening kan direct worden doorgeklikt naar de garDsign-calculator zie onderstaand voorbeeld, klik op '€ Calculator'.

Vervolgens kunnen de verschillende getekende hoeveelheden worden samengevoegd door het plaatsen van 'vinkjes' en door te klikken op 'items samenvoegen' worden de items samengevoegd. 

De prijzen kunnen nu worden ingevuld en de aanwezige materialen die wel getekend zijn kunnen worden gewist, wat over blijft is een lijstje wat eenvoudig kan worden afgeprijsd en gedownload. De betaversie is op dit moment voor alle professionals beschikbaar, deze module zal worden toegevoegd aan het 'Professional-account'.

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');